Hatékony követelés kezelés A-tól Z-ig

mobile_menu.png

kkr_6.png

 

NetFaktor®

Online piactér követelést eladóknak / vevőknek

A NETFAKTOR a követeléseknek olyan on-line piaca, amely az értéktőzsde analógiájaként egy helyre koncentrálja a vevőket és eladókat:

- Eladó oldal: bankok, közüzemi szolgáltatók, nagyvállalatok, faktor cégek;

Az eladóknak lehetősége nyílik arra, hogy fennálló követeléseiket - banki hitel, lízing, közüzemi tartozás, szolgáltatási díj, áruhitel, stb. - egyedi követelésként, vagy követeléscsomagok formájában értékesítésre kínálják fel. A felkínált követelésekkel kapcsolatos információkat az elektronikus adatszobába tölthetik fel.

A NETFAKTOR-ban az összes követelési engedéllyel rendelkező vevő vásárolhat, így egy átlátható, biztonságos és könnyen hozzáférhető piacon értékesíthetőek a követelések.

A NETFAKTOR többféle értékesítési eljárást (normál licit, vak licit, villámáras licit, stb.) támogat, ezek vegyes használatával a piaci átlagot meghaladó eladási ár érhető el.

A NETFAKTOR a meglévő értékesítési csatornákkal párhuzamosan is igénybe vehető, így összehasonlítható az eredményessége a hagyományos értékesítéssel.

- Vevői oldal: több mint 100 regisztrált faktor cég.

A NETFAKTOR-ban koncentráltan jelennek meg az eladói ajánlatok, így ezen keresztül a vevő egyszerűen kiválaszthatja az értékesítésre kínált követelés csomag közül azokat, amelyek érdeklik és licitálni szeretne.

Amennyiben szeretne teljes körű tájékoztatást és részletes ismertetést kapni a szolgáltatásról, cégünk készséggel áll az Ön és munkatársai rendelkezésére.

Login-Panel01.png